ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015-ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ


1.Διεθνείς κατασκηνώσεις εθελοντικής εργασίας στον Νότο της Γαλλίας και την Κροατία, σε συνεργασία με τις εθνικές, περιφερειακές και τοπικές αρχές .Συνολικά   υπάρχουν 17 κατασκηνώσεις εργασίας   (3 είναι για ηλικίες 16-17 ετών) , που προσφέρουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ανακαλύψουν την υπέροχη περιφερειακή κληρονομιά και να απολαύσουν μια μοναδική ανθρώπινη εμπειρία μέσα σε μια διεθνή ομάδα νέων. 2. Ευρώ-μεσογειακές αυτές εκπαιδευτικές κατασκηνώσεις για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη. Αυτές δίνουν την ευκαιρία σε φοιτητές και νέους επαγγελματίες να συμβάλουν σε ένα τοπικό κοινωνικό έργο και να συμπληρώσουν την εκπαίδευσή τους και να αναπτύξουν την επαγγελματική τους εμπειρία ως μέλη μιας διεθνούς διεπιστημονικής ομάδας. Υπάρχουν 8 τέτοιες εκπαιδευτικές κατασκηνώσεις που προσφέρονται για συμμετοχή αυτό το καλοκαίρι σε περιοχές όπως Γαλλία, την Ιταλία, το Λίβανο, το Μαρόκο και την Τυνησία που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως :

Το περιβάλλον, την ιθαγένεια, τους φυσικούς κινδύνους, την επικοινωνία, τη γεωργία και την τοπική ανάπτυξη κ.λ.π .

Η Ένωση APARE-CME προσφέρει επίσης κι άλλες δραστηριότητες όλο το χρόνο όπως είναι η κατάρτιση των νέων σε κατασκευές ξερολιθιάς   Γνωρίζοντας το ενδιαφέρον σας για την ανάπτυξη πρωτοβουλιών από την ένωση μας στο παρελθόν, εμείς υπολογίζουμε στην υποστήριξή σας για τη διάδοση και την προώθηση αυτών των εγγράφων, ειδικά για τους φοιτητές και τους νέους. Αν θα θέλατε περισσότερες αφίσες ή προγράμματα δραστηριοτήτων μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω. Όλα τα έγγραφα μας είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας

Λεπτομέρειες για τις Εκπαιδευτικές Κατασκηνώσεις Εργασίας και τα Προγράμματα θα είναι σε απευθείας σύνδεση για την 30η Μαρτίου 2015. Η εγγραφή και η εφαρμογή θα ξεκινήσει κατά την ημερομηνία αυτή. Πληροφορίες:

ΟΡΑΜΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ   , ΚΥΠΡΟΥ 10 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ , 46100, ΕΛΛΑΣ

Web. www.horama.gr

Email. campain@otenet.gr   Τel & Fax  +302665028742  mob. +306932662300

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.